Om os

Added Values er en specialistvirksomhed, som udfører rådgivning i samarbejde med universiteter og erhvervsvirksomheder.

Added Values´ mission er, at vi sammen med vores kunder indenfor energi- og procesindustri vil skabe øget værdi, Added Value, i den daglige produktion hos kunderne.

Alle opgaver, som Added Values løser sammen med kunder, er kendetegnet ved sammenspillet mellem forskning, udvikling, rådgivning og softwareprodukter. Langt de fleste opgaver vil indeholde flere af disse elementer samtidigt for, at sikre udvikling af den viden der giver maksimal værdiskabelse for kunden.

Added Values’ medarbejdere er alle højtuddannede ingeniører fra Danmarks Tekniske Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, med 15-20 års erhvervserfaring fra energisektoren og andre forskningstunge virksomheder

Research​

Vi udfører kontraktforskning og har en meget tæt tilknytning til ingeniørforskningsmiljøer i energiteknik, materialer og proceskontrol på DTU og AAU. To af ejerne er adjungerede professorer og medarbejderstaben dækker både civilingeniører og Ph.d.er indenfor forskellige fagområder.

Development

Vi udvikler, producerer og sælger innovative og højteknologiske løsninger, der kombinerer fagområderne: materialeteknologi, reguleringsteknik, termodynamik, energiteknik, faststof- og fluidfysik og procesoptimering.

Consultancy

Alle i vores partnerkreds har mere end 20 års international erfaring indenfor energisektoren og leverer højtspecialiserede rådgivningsydelser i form af analyser og vurderinger indenfor energiproduktion og drift.

Software

Vi har mange års erfaring i udvikling af forskellige IT-værktøjer til automatiseret optimering af daglig drift i energiproduktion, modellering og brug af matematiske algoritmer.

Vores team er højtuddannede ingeniører
– alle med 15-20 års erhvervserfaring

Mogens Bech Laursen

Medejer

Mogens Bech Laursen

Mail: mbl@addedvalues.eu

Telefon: +45 24 47 94 21

John Hald

Medejer

John Hald

Mail: jha@addedvalues.eu

Telefon: +45 24 47 94 50

Tommy Mølbak

Medejer

Tommy Mølbak

Mail: tmo@addedvalues.eu

Telefon: +45 24 47 95 44

Ole Hede Larsen

Medejer

Ole Hede Larsen

Mail: ohl@addedvalues.eu

Telefon: +45 24 47 94 40

Neino Holm

CEO

Neino Holm

Mail: nho@addedvalues.eu

Telefon: +45 24 47 95 47

bubble