Skrevet af:

Mathias Holm Tøttrup

3. juli 2018

Hvorfor, vision eller drivkraft

Hej, jeg hedder AddedValues, og jeg er blevet meget i tvivl om, hvorfor jeg er til, hvem jeg er og hvad jeg skal skrive om mig selv – nu hvor jeg har et ønske om at sende mit CV ud til jer.

 

Det første spørgsmål ”skal jeg skrive noget om mig selv?”

Spørgsmålet rammer mig næsten altid når jeg skal skrive noget på min LinkedIn profil eller min blog, om jeg skal skrive noget om mig selv. Men i denne indre dialog kommer jeg altid frem til det samme platte svar ”Det ville da være yderst mærkværdigt, hvis jeg skrev om en anden”.

 

For min personlighed, værdier og fritidsinteresser er interessante for potentielle arbejdsgivere, samarbejdspartnere og kunder – eller hvad?

 

Lidt om mig selv: Jeg er en mellemstor specialistvirksomhed, som udfører kontraktforskning, udviklingsarbejde og rådgivning i samarbejde med universiteter og erhvervsvirksomheder. Ydermere nyder jeg at have en god samtale over telefonen med mine kunder, for at vedligeholde et godt samarbejde. Hvis dette ikke skulle være nok, så hopper jeg gerne på et fly i tide og utide for, at møde dig på din hjemmebane, hvor jeg som lidt ekstra bonusinfo kan informere, at jeg har været i England fem seks gange den sidste halvanden måned, bare for ét par kunders skyld – for kunden kommer jo altid i første række.

 

Min mission er, at jeg sammen med mine kunder indenfor energi- og procesindustri vil skabe øget værdi, i den daglige produktion hos kunderne.

Alle de opgaver som jeg løser sammen med kunderne, er kendetegnet ved sammenspillet mellem forskning, udvikling og softwareprodukter. Langt de fleste opgaver vil indeholde flere af disse elementer samtidigt for at sikre udvikling af den viden, der giver maksimal værdiskabelse for mine kunder.

 

Hvad er mit ”hvorfor”? Jeg har hørt fra mange at et klart ”hvorfor” kan gøre én mere attraktiv og anderledes, hvortil jeg har kunnet se, at mange beskriver deres kompetencer, men meget få hvad der driver dem. Derfor vil jeg nu forsøge at beskrive mit ”hvorfor”, altså min drøm, vision og drivkraft, så på sin vis det der giver mig et påklistret smil til hverdag.

 • Hvorfor gør jeg det jeg gør: Jeg gør det jeg gør, fordi jeg nyder at se mig selv vokse, både figurativt og bogstaveligt, og jeg brænder for at skabe en god arbejdsplads, hvor alle trives og møder på arbejde hver dag med et smil, ligesom jeg selv gør.
 • Hvordan gør jeg det jeg gør: Jeg har over 100 års erfaring indenfor mit område, og det er udgangspunktet for, at jeg leverer højteknologiske løsninger, hvor jeg kombinerer fagområderne:
  • Materialeteknologi
  • Procesoptimering
  • Procesregulering
  • Termodynamik
  • Energiteknologi
  • Strømningsteknik
  • Strategisk planlægning
 • Hvad er det jeg er/gør: Jeg er en konsulentvirksomhed, der sætter en dyd i at leverer kvalitetsarbejde.

 

Hvad der gør mig som virksomhed unik: ”Jeg er glad, loyal og energisk” lidt ligesom kernefamiliens Golden Retriever. Men jeg er meget mere end det; jeg består også at et væld af ingeniører, der sætter en dyd i at arbejde i stilhed, fire ejere der både kan arbejde med en åben og lukket dør, en kvindelig direktør, der ofte kan råbe lidt for højt (men kun på den gode måde) og ligne et kosteskaft der svajer i vinden og til sidst en studiemedhjælper, med en lidt for krøllet hjerne.

 

Hvis dette er noget som du kunne tænke dig at arbejde sammen med, vil jeg med glæde have en uforpligtende samtale med dig.

Flere indlæg fra samme kategori

Varmepumper sænker ikke strømforbruget

Pengene sparet ved at skifte til varmepumpe er små og miljøfordelen ryger også, da folk i stedet læner sig tilbage og skruer op...

Added Values rådgiver internationalt

Added Values holdt sammen med Energistyrelsen, den danske ambassade i Kina og CNREC (China National Renewable Energy Centre) en...

Nye Lokaler

For tre måneder siden kunne vi i Added Values endelig tage vores nye lokaler i brug. Adressen er næsten den samme som før – Lys...

Garanti skal sikre bedre energirenoveringer

Størstedelen af de energirenoveringer, som kommuner, boligselskaber og andre aktører gennemfører i dag, sker uden garanti for, ...