Skrevet af:

Mathias Holm Tøttrup

1. maj 2013

Jysk energiselskab vil hente biomasse til hele Europa

Et lille dansk energiselskab lancerer nu en voldsom og ambitiøs satsning. Randersbaserede Verdo har haft så stor succes med import af træer fra gummiplantager i det afrikanske land Ghana, at selskabet nu indleder en massiv satsning på import og salg af disse træer til brændsel i kraftværker, populært kaldet biomasse. Det skriver Børsen i dag. Verdos ambition er at blive storleverandør af biomasse i Europa.

Flere indlæg fra samme kategori

Zootropolis

At arbejde som konsulent hos Added Values er ikke så transparent som man skulle tro. Efter jeg har set filmen Zootropolis, fand...

Added Values hjemmeside er nu i luften!

Vi er nu i luften med vores hjemmeside, hvor i kan læse mere om, hvordan vi kan skabe merværdi – Added Value – til din virksomh...

Hvorfor, vision eller drivkraft

Hej, jeg hedder AddedValues, og jeg er blevet meget i tvivl om, hvorfor jeg er til, hvem jeg er og hvad jeg skal skrive om mig ...

Added Values rådgiver internationalt

Added Values holdt sammen med Energistyrelsen, den danske ambassade i Kina og CNREC (China National Renewable Energy Centre) en...