Skrevet af:

Mathias Holm Tøttrup

1. maj 2013

Garanti skal sikre bedre energirenoveringer

Størstedelen af de energirenoveringer, som kommuner, boligselskaber og andre aktører gennemfører i dag, sker uden garanti for, at de udførte energitiltag rent faktisk giver den energibesparelse, man har beregnet inden projektstart. Derfor er nye garantiordninger på vej, som skal sikre, at entreprenøren leverer de lovede energibesparelser. Det skriver Licitationen.
Det er Bygningsstyrelsen, der selv har energirenoveret 50 bygninger, som sammen med Energistyrelsen arbejder på at udvikle standardgarantimodeller til energirenoveringer. Styrelsen har netop udbudt opgaven om at udvikle og teste modellerne.cc

Flere indlæg fra samme kategori

Nye Lokaler

For tre måneder siden kunne vi i Added Values endelig tage vores nye lokaler i brug. Adressen er næsten den samme som før – Lys...

Hvorfor, vision eller drivkraft

Hej, jeg hedder AddedValues, og jeg er blevet meget i tvivl om, hvorfor jeg er til, hvem jeg er og hvad jeg skal skrive om mig ...

Added Values er flyttet

Added Values har flyttet kontor fra Videnparken i Fredericia til Green Tech Center i Vejle. Vores nye adresse er Lysholt Allé 1...

Direktørens beretning

Jeg har engang hørt at der er en sammenhæng imellem humor og intelligens. For det at være sjov kræver social intelligens, kreat...