Skrevet af:

Mathias Holm Tøttrup

11. august 2014

Added Values er flyttet

Added Values har flyttet kontor fra Videnparken i Fredericia til Green Tech Center i Vejle. Vores nye adresse er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. En af grundene til vores flytning er behovet for mere plads til vore medarbejdere. En anden meget væsentlig grund er, at der i Green Tech Centeret er samlet mange virksomheder som også har fokus på effektiv og grøn energi. Dette forstærkes yderligere ved at der er ved at blive bygget et laboratorium for afprøvning af nye og innovative energiløsninger.

Flere indlæg fra samme kategori

Nye Lokaler

For tre måneder siden kunne vi i Added Values endelig tage vores nye lokaler i brug. Adressen er næsten den samme som før – Lys...

Direktørens beretning

Jeg har engang hørt at der er en sammenhæng imellem humor og intelligens. For det at være sjov kræver social intelligens, kreat...

Ristefyring – del 1

Ristefyrede anlæg har en stor brændselsfleksibilitet men giver også store udfordringer, når der skal laves forbedringer. I Adde...

Hvorfor, vision eller drivkraft

Hej, jeg hedder AddedValues, og jeg er blevet meget i tvivl om, hvorfor jeg er til, hvem jeg er og hvad jeg skal skrive om mig ...