Om os

top1

Added Values er en specialistvirksomhed, som udfører rådgivning i samarbejde med universiteter og erhvervsvirksomheder.

Added Values´ mission er, at vi sammen med vores kunder indenfor energi- og procesindustri vil skabe øget værdi, Added Value, i den daglige produktion hos kunderne.

Alle opgaver, som Added Values løser sammen med kunderne, er kendetegnet ved sammenspillet mellem forskning, udvikling, rådgivning og software produkter.  Langt de fleste opgaver vil indeholde flere af disse elementer samtidigt for, at  sikre udvikling af den viden der giver maksimal værdiskabelse for kunden.

Research – tilknytning til forskningsmiljøer

close up of man's eyes looking through microscope

Vi udfører kontraktforskning og har en meget tæt tilknytning til ingeniørforskningsmiljøer i energiteknik, materialer og proceskontrol på DTU og AAU. To af ejerne er adjungerede professorer og medarbejderstaben dækker både civilingeniører og Ph.d.er indenfor forskellige fagområder.

Development – teknologisk udvikling

markedsbehov

Vi udvikler, producerer og sælger innovative og højteknologiske løsninger, der kombinerer fagområderne: materialeteknologi, reguleringsteknik, termodynamik, energiteknik, faststof- og fluidfysik og procesoptimering.

Consultancy – erfarne rådgivere

consultancy

Alle i vores partnerkreds har mere end 20 års international erfaring indenfor energisektoren og leverer højtspecialiserede rådgivningsydelser i form af analyser og vurderinger indenfor energiproduktion og drift.

Software – automatiske systemer

software

Vi har mange års erfaring i udvikling af forskellige IT-værktøjer til automatiseret optimering af daglig drift i energiproduktion, modellering og brug af matematiske algoritmer.